LPF a amânat meciul CSM Politehnica Iași – Astra Giurgiu

Forul motivează că terenul este acoperit de zăpadă, instalația de încălzire nu funcționează iar diseară sunt anunțate temperaturi extrem de scăzute. În aceste condiții meciul a fost reprogramat pentru data de 2 martie.
Decizia i-a nemulțumit pe ieșeni. Președintele executiv al clubului, Florin Prunea amenință că se va adresa instanțelor civile și că echipa nu se va prezenta la partidă când a fost reprogramată. El spune că nu este un caz de forță majoră și ar fi curățat terenul de zăpadă cu ajutorul suporterilor. Prunea consideră că s-a făcut o nedreptate față de CSM Politehnica Iași care își va aglomera programul cu o restanță și va fi dezavantajată față de celelalte echipe. În schimb Astrei îi convine amânarea, cerută dealtfel de antrenorul Marius Șumudică, tot pe motivul vremii nefavorabile. Însă campioana poate pregăti acum mai bine meciul de săptămâna viitoare cu Genk, prima manșă a șaisprezecimilor Europa League.
În urma amânării partidei CSM Politehnica Iași – Astra Giurgiu, celălalt meci de astăzi din etapa a 23-a a Ligii Întâi, AȘA Tg Mureș – ACS Poli Timișoara, care se va juca la Cluj, a fost mutat la cererea televiziunilor de la ora 17:30 la ora 20.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS