Confidenţialitate

Loterie pentru bonurile fiscale din luna ianuarie

Ministerul Finanţelor Publice organizează, duminică, selecţia celor câştigătorilor la Loteria bonurilor fiscale emise în perioada 1-31 ianuarie.

Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, iar selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape, aminteşte Agerpres.

Duminică va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.

Extragerea din prima etapă de selecţie a câştigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 18 februarie a.c. va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19 şi 50 de minute.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi al Loteriei Române pentru o perioadă de cel puţin 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.