Loteria Bonurilor Fiscale: Bonurile câștigătoare la prima extragere

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 de lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF.

La loterie au participat toate bonurile fiscale cu o valoare între 1 leu și 999 de lei și care au fost emise între 2 februarie și 28 martie.

La ANAF, veți prezenta bonul fiscal în original și vi se va elibera o copie a bonului, pe care va fi scris conform cu originalul. Vi se va cere o copie a actului de identitate, iar la ANAF, veți completa o cerere de revendicare a premiului. În această cerere, trebuie să menționați și un cont bancar unde vă vor fi virați banii câștigați ca premiu la Loterie.

Suma va fi virată de ANAF în termen de 60 de zile. În această perioadă, este verificată autenticitatea bonurilor, iar ANAF va calcula și valoarea premiilor. Statul a pus în joc 1 milion de lei, iar suma se va împărți la numărul de câștigători.

Guvernul și-a propus să organizeze loteria bonurilor fiscale lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni. Ocazional, vor fi extrageri speciale, de sărbători.