Loredana va prezenta concertul Europa FM Live Pe Plajă

3 Sud Est, Smiley, Holograf, Ștefan Bănică și Voltaj vor cânta live cele mai aplaudate hit-uri ale lor, într-un concert care va începe la ora 19.30 și va dura mai bine de 5 ore. Invitată specială – Oceana.

Cel mai important concert al sezonului de pe litoralul românesc va fi prezentat de LOREDANA, alături de George Zafiu. Celebra cântăreață și gazda matinalului ‘Deșteptarea’ de la Europa FM vă așteaptă mâine seară la Black Sea Arena, unde va avea loc a treia ediție a evenimentului ‘Live Pe Plajă’.

‘După petrecerile Europa FM – LIVE în Garaj, LOREDANA va încinge atmosfera pe plaja dintre VENUS și SATURN. De această dată vom fi pe aceeași scenă în calitate de prezentatori ai celei mai frumoase și calde întâlniri cu publicul nostru. Pentru mine această seară e o sărbătoare a bunei dispoziții, iar energia debordantă a Loredanei va completa un spectacol magic de lumini și lasere, de care sunt sigur că ne vom aminti multă vreme de acum încolo. Veniți sâmbătă, 2 august, să ne bucurăm împreună de o nouă ediție a mega-concertului Live pe Plajă!’, a spus George Zafiu, Director de programe Europa FM și realizator al emisiunii ‘Deșteptarea’, alături de Monica Anghel și Vlad Petreanu.