Loredana te aşteaptă la Europa FM Live pe Plajă 2016 – VIDEO

Loredana

Europa FM Live Pe Plajă, cel mai mare concert live de la malul Mării Negre, se apropie de start! Pe 29, 30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, vor urca pe aceeași scenă zeci de artiști și vom asculta peste 18 ore de muzică live.

Începând cu ora 19:30, de vineri până duminică, Europa FM Live pe Plajă va oferi amintiri de neuitat.

Loredana va urca pe scena Europa FM Live pe Plajă vineri, 29 iulie.

Până la întâlnirea cu fanii la malul mării, Loredana lansează  invitaţia video pe europafm.ro:

Alături de Loredana vor mai urca pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016 şi Lidia Buble, Fly Project, Voltaj, Smiley, Adrian Sînă, dar şi mai mulţi artişti într-o spectaculoasă producţie DeMoga Show.

Europa FM Live pe Plajă 2016 se va întinde, în premieră, pe durata a trei zile, toate concertele urmând să înceapă la ora 19:30. Vineri, sâmbătă şi duminică intrarea va fi liberă la Europa FM Live pe Plajă, fără limită de vârstă.

Toate informaţiile reactualizate despre Europa FM Live pe Plajă 2016 pot fi accesate direct pe www.livepeplaja.ro.

Europa FM Live pe Plaja 2016 - #OcupamMarea

Loredana urcă pe scena muzicii româneşti de 30 de ani, iar printre premiile obținute de artistă de-a lungul timpului menționăm: Marele Premiu la Festivalul București 1991, Premiul Ballantine’s pentru cea mai bună interpretă pop și cel mai bun album — ”Tomilio” (1998), Premiul Criticilor de Muzică (1999), MTV Music Awards — Best Female Singer (2004 și 2006), Premiul Radio România pentru cel mai bun album (ianuarie 2007), Premiul Radio România pentru cea mai bună interpretă a anului 2007 (martie 2008), Premiul Radio România pentru artistul anului (martie 2008).

De-a lungul carierei, a susținut concerte în Germania, Israel, SUA, Canada, Bulgaria, Polonia, Rusia, Marea Britanie, Italia, Franța, Turcia, Austria, Belgia, Mexic etc.