Confidenţialitate

Loredana – Sentimente, spectacol maraton de trei ore

În acest weekend, după aproape 200 de ore de repetiții, Loredana a dat frău liber sentimentelor pe scenă într-un show complet care a durat mai bine de trei ore și care s-a văzut și în direct pe Facebook.

Construit în șapte segmente, fiecare cu emoția, povestea și parfumul său, ”Sentimente” i-a purtat pe spectatori prin viața și activitatea Loredanei de la speranța și inocența copilăriei până la dragoste,  nostalgie, dor și bucurie.

Una dintre cele mai mari surprize pentru spectatori a fost împrâștierea în sală de parfumuri care le-au reamintit momente importante din viața lor. Fiecare capitol al poveștii ”Sentimente” a fost însoțit de o aromă care i-a învăluit pe spectatori, grație lui Erich Berghammer, Odo7 Aroma Jockey, un artist care a mai lucrat cu Christian Dior, J. P Gaultier sau Isabella Rosellini.

Unul dintre cele mai emoționante momente a fost omagiul pe care Loredana l-a adus compozitorului Adrian Enescu: un spectaculos duet cu celebrul tenor italian Alessandro Safina pentru piesa „Bună seara, iubite”.

Peste 40 de muzicieni s-au aflat pe scena Sălii Palatului alături de Loredana, incluzând cvartet-ul de coarde Muse, orchestra Agurida, trupa Mahala Rai Banda, dar și o formație de muzică autentică indiană, Nalyni.

Deepcentral, Alex Velea, Damian Draghici & Damian Brothers, Puiu Pascu, Skizzo Skillz au cântat alături de Loredana o parte din hiturile sale, o altă surpriză pentru spectatori fiind două momentespeciale create alături de concurenții  de la Vocea României – Bogdan Negroiu (El Negro) și Iulian Canaf.

De altfel, alte trei concurente din echipa Loredana de la Vocea României s-au aflat pe scenă – Maria Hojda, Oana Brutaru și Beatrice Apostu, ca backing vocal.