Loredana Groza vine luni în Deșteptarea

Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu încep săptămâna cu un invitat de excepție, Loredana Groza.

După ce și-a încheiat turneul Magic pe 9 aprilie, la Chișinău, Loredana vine în Deșteptarea să vorbească alături de Monica, Vlad și George despre experiențele pe care le-a trăit în cele 16 orașe unde a ajuns în aproape două luni.

Turneul Magic s-a încheiat! Dar magia continuă și va rămâne în sufletele noastre, ale tuturor! Mulțumesc tuturor celor veniti la show-urile din cele 16 orașe în care am cântat, pentru dragostea cu care m-au primit! O fost o experiență incredibilă, care ne-a făcut pe toți mai buni, mai puternici, mai fericiți! S-a încheiat o lună magică, pe care o s-o păstrez în suflet toată viața!!! Le mulțumesc artiștilor care au urcat pe scenă alături de mine: bandei mele Agurida…. Baletului meu… Magicienilor… Mascotei noastre Coco, organizatorilor, inginerilor de sunet, tehnicienilor, echipei de producție și de filmare, pentru energia fantastică și dăruirea de pe scenă, în fiecare seară!

Tuturor Dragoste Magică!A voastră, Lori din Onești‘, a scris Loredana pe pagina ei de Facebook. Despre experiențele și întâmplările pe care însă nu le-a povestit încă, Loredana va vorbi, în exclusivitate, luni, în emisiunea Deșteptarea, la Europa FM.