Loredana face horă pe plajă

Loredana a cântat duminică pe scena Europa FM LIVE pe plajă după ora două noaptea, ceea ce nu i-a împiedicat pe spectatori să se distreze la fel de bine ca la începutul showului.

Europa FM LIVE pe plajă a adunat duminică, pe plaja dintre Venus şi Saturn, peste 66.000 de spectatori, fiind concertul anului pe litoral. Deşi showul a durat mai bine de şase ore, mulţi dintre spectatori au rezistat până la ultimul moment al concertului Europa FM LIVE pe plajă, recitalul susţinut de Loredana.

La 2.20, în toiul nopţii, Loredana mărturisea în direct la Europa FM lui Sorin Niculescu şi Toader Păun că ‘vrea toată noaptea să petreacă’, parafrazând versurile uneia dintre piesele sale. Imediat după aceea a urcat pe scena Europa FM în aplauzele unui public care nu părea obosit deloc. După ce a simţit căldura publicului şi pofta celor prezenţi de petrecere, Loredana i-a provocat la o horă pe nisip. Una dintre cele mai spectaculoase hore văzute de litoralul românesc.

În atmosfera creată de concertul Europa FM LIVE pe plajă, Loredana s-a despărţit cu greu de public, oferind mai multe piese extra faţă de planul iniţial.

Daca aţi surprins hora din timpul show-ului oferit de Loredana la Europa FM LIVE pe plajă, puteţi posta pozele pe pagina de Facebook Radio Europa FM.