Loredana este Superstarul Zilei de joi, 27 septembrie

Joi, 27 septembrie, Superstarul Zilei este Loredana.

Născută la 10 iunie 1970, la Onești, județul Bacău, Loredana Groza a început să cânte de la vârsta de 3 ani, pasiunea sa continuând în timpul școlii primare și al liceului. A studiat vioara timp de 8 ani și a urmat cursuri de balet.

Primul spectacol pe o scenă, în fața unui public numeros, a fost pentru Loredana Groza cu Cenaclul Flacăra. La o reprezentație în Onești a grupului creat de Adrian PăunescuLoredana a participat la o preselecție fără ca părinții ei să știe.

Avea 13 ani atunci când Adrian Păunescu i-a prezis atunci ca va ajunge o mare artistă.

La 14 ani a participat la o preselecție televizată la un concurs “Cântarea României”, în Focșani, unde a fost remarcată de producătorii televiziunii naționale Dumitru Morosanu și Jolt Kerestely.

Așa a primit invitația de a participa la “Steaua fără nume” – cel mai prestigios concurs TV de talente al acelor vremuri. La începutul lui 1986 a câștigat ”Steaua fără nume” cu cele mai mari note acordate vreodată, fiind și cea mai tânără câștigătoare. Nu împlinise încă 16 ani.

Mulți au ajuns să o compare cu Madonna, Regina Muzicii Pop, pentru modul în care a reușit să se reinventeze cu fiecare lansare și să rămână o artistă iubită și apreciată timp de mai multe decade consecutiv.

La Europa FM, cum prinzi Superstarul Zilei cu o piesă la radio, câștigi 100 EURO pe loc!

Superstarul Zilei este anunțat în direct, în Deşteptarea, de Vlad, George și Luca, iar până la ora 19:00 aduce 100 EURO ascultătorilor fideli cum se aude la Europa FM cu o piesă.