Loredana: Dansăm pe pereţi

După zile şi nopţi de stat în studio, Loredana are cel puţin 12 cântece noi pregătite pentru următorul album.

Invitată în direct în Europa Express, Loredana a vorbit cu George Zafiu despre pregătirile pentru concertul din 25 noiembrie de la Sala Palatului dar şi despre următorul album, care va fi lansat oficial în cadrul showului, dar va fi disponibil pe piaţă înaintea acestei date.

‘Următorul single va fi o supriză foarte frumoasă’, a spus Loredana, realizatorul Europa FM dezvăluind că a participat alături de artistă la alegerea acestuia. Albumul a fost compus şi produs în aproximativ patru săptămâni, la Munchen şi Bucureşti. Noul material discografic va include cel puţin 12 piese, însă numărul exact nu a fost decis încă. Lori păstrează cât de mult poate misterul din jurul viitorului ei album, preferând să stârnească curiozitatea fanilor cărora le-a promis că vor avea ocazia să asculte primii noile piese cu ajutorul paginii ei de Facebook, unde vor fi deschise în curând precomenzile.

George Zafiu a amintit de concertul Europa FM LIVE pe Plajă, din 29 iulie, unde Loredana a cântat târziu în noapte, dar spectatorii nu s-au lăsat speriaţi de asta şi nici nu au părut prea obosiţi, deşi trecuse de ora 2. Atunci, pe plaja dintre Venus şi Saturn, fanii artistei au făcut o horă mare pe nisip şi au dansat cu foc. Glumind cu Loredana că această figură va fi greu de repetat la Sala Palatului, ea a continuat gluma şi a spus că va găsi spaţiu printre scaune sau, dacă nu, ‘poate o să ne suim pe pereţi’.

Loredana Groza va susţine pe 25 noiembrie, de la ora 20:00, un concert extraordinar la Sala Palatului din Bucureşti, care va puncta lansarea noului său album. Evenimentul este susţinut de Europa FM.

‘Va fi un show în care voi da totul, cu multă atitudine, cu energie şi cu piese din toate perioadele care mi-au marcat cariera. Concertul va puncta lansarea unui nou album, vor fi mulţi invitaţi şi momente surpriză, piese noi, dar şi cunoscutele melodii mai vechi’, spune artista.

Biletele pentru spectacol pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, Teatrul Naţional de Operetă ‘Ion Dacian’, Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul de Comedie, Magazinul Unirea – Parter, Magazinul Diverta, Oficiile Poştei Române semnalate bilete.ro şi online, pe vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro.