LONDRA: Expoziție de artă pentru … câini

Iubitorii de câini din Londra au ocazia să îşi ducă patrupedele la o expoziţie de artă concepută special pentru aceştia, relatează joi Press Association.

National Paw-trait Gallery, o expoziţie organizată în cadrul Protein Gallery din Shoreditch, în centrul Londrei, cuprinde portrete expuse atât la nivelul oamenilor cât şi la cel al câinilor.

Expoziţia, care marchează lansarea competiţiei ”World’s Most Amazing Dog” organizată pe Facebook Watch, prezintă imagini ale unor câini celebri din trecut şi din prezent, printre care se numără exemplare canine din rasa Corgi care au aparţinut reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Pe lângă aceste exponate pot fi admirate ”portrete pline de inspiraţie” ale unor câini cu dizabilităţi, realizate de fotograful Gerrard Gethings şi de organizaţia pentru protecţia animalelor Broken Biscuits.

Totodată, în cadrul galeriei sunt expuse fotografii cu unii dintre cei mai populari câini de pe site-urile de socializare, dar şi imagini cu rase rare.

Expoziţia a fost inaugurată joi şi se desfăşoară până sâmbătă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS