Liviu Dragnea: „Suspendarea președintelui Klaus Iohannis este încă în cărți”

La această oră are loc în Biroul președintelui Camerei deputaților – o ședință a liderilor coaliției aflată la guvernare PSD-ALDE.

Discuția are loc in contextul în care președintele social-democraților Liviu Dragnea tocmai a declarat că suspendarea președintelui Klaus Iohannis este ”încă în cărți”.

Întrebat în legătură cu subiectul suspendării preşedintelui şi despre faptul că ar fi trecut timpul în care Iohannis ar fi trebui să ia o decizie în privinţa lui Kovesi, Liviu Dragnea a spus: „Asta trebuie să discutăm în coaliţie – dacă aşteptăm, dacă nu mai aşteptăm, dacă are rost, dacă nu mai are rost”.

De asemenea, întrebat dacă varianta suspendării preşedintelui Iohannis rămâne în discuţie, preşedintele PSD a răspuns: „Nu este scoasă”.

Liviu Dragnea a mai afirmat că nu are niciun semnal de la Cotroceni pe această temă. „Noi nu primim semnale de acolo”, a spus liderul social-democraţilor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea a reacţionat, marţi, în legătură cu acuzaţiile potrivit cărora Codul Penal ar fi fost modificat „cu dedicaţie” pentru liderul PSD, întrebând retoric „Credeţi că ăştia mă lasă să scap”.

Întrebat ce opinie are despre modificările legate de abuzul în serviciu, grupul infracţional organizat, traficul de influenţă şi altele, din Codul penal, Dragnea a răspuns: „Indiferent ce am spus eu sau colegii mei, fiecare a rămas la părerea lui”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS