Liviu Dragnea: PSD ar putea propune, în Parlament, respingerea ordonanței privind salariile demnitarilor

Liderul interimar al social-democraților, Liviu Dragnea a anunțat că e posibil ca PSD să propună în Parlament respingerea ordonanței care prevede majorarea salariilor demnitarilor de la 1 august.

Se va ajunge aici, deoarece unii demnitari, în frunte cu premierul Victor Ponta au ales să își doneze majorarea salarială.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De la 1 august, președintele României, premierul și șefii celor două Camere ale Parlamentului vor avea salarii majorate la 15.000 de lei net, pe lună.Șeful guvernului a anunțat că va dona majorarea salarială clubului de baschet Steaua.

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea insistă ca miniștrii să dea raportul în fața membrilor de partid. Periodic, miniștrii își vor prezenta proiectele în fața parlamentarilor PSD, iar atunci când sunt invitați la emisiuni TV, nu vor mai vorbi despre subiecte care nu țin de domeniul lor – a anunțat Liviu Dragnea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La începutul săptămânii, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici a prezentat, în ședința PSD, proiectul privind rectificarea bugetară, cu o zi înainte ca acesta să fie aprobat de guvern.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS