Liviu Dragnea: Liderii PSD din teritoriu cer un congres la sfarsitul acestui an (AUDIO)

Președintele-executiv al formațiunii a precizat că dacă acest congres se amână totuși pentru anul viitor, atunci e nevoie de un consiliu de analiză la nivelul formațiunii.

Liderii PSD din teritoriu cer un congres al partidului în acest an, susține Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, fostul lider al PSD Adrian Năstase consideră că Guvernul ar trebui să ceară un nou vot de încredere în Parlament, la pachet cu o remaniere.

Liviu Dragnea declară că a primit mai multe semnale din teritoriu în care se cere organizarea unui congres al partidului în acest an.

Social-democratul afirmă că mulți dintre liderii PSD din țară cer acest lucru – în contextul în care e nevoie de o analiză internă după eșecul de la prezidențiale.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a spus într-o emisiune televizată că nu crede că Victor Ponta ar putea să piardă șefia PSD – în eventualitatea unui congres.

În altă ordine de idei, Adrian Năstase vrea cA Guvernul să vină din nou în Parlament pentru a cere un vot de încredere – acest lucru ar fi posibil la începutul noii sesiuni parlamentare, adică în februarie.

Fostul lider PSD e de părere că s-ar impune și o remaniere a echipei de la Palatul Victoria. Premierul Victor Ponta ar urma să se întoarcă astăzi din vacanță – presa centrală relatează că acesta și-ar fi petrecut ultima săptămână în Dubai.

Adrian Năstase a declarat că a încercat săptămâna trecută să-l contacteze pe Victor Ponta – fără succes însă: ‘i-am trimis 2 sms-uri, are telefonul inchis’.

Potrivit unei fotografii prezentate în weekend de un post de televiziune, Victor Ponta s-ar fi aflat în Dubai în weekend – alături de omul de afaceri Sebastian Ghiță, deputat PSD.

Fotografia ar fi fost realizată într-un club de lux, a anunțat postul de televiziune Realitatea TV, citat de agenția de știri Mediafax.