Liviu Dragnea: Am votat pentru o guvernare competentă şi responsabilă

Lideul PSD, Liviu Dragnea s-a prezentat la vot la o secţie de votare din Turnu Măgurele.

”Astăzi am votat pentru creşterea economiei, pentru locuri de muncă, pentru mai mulţi bani în buzunarele românilor, pentru pensii şi salarii mai mari! Pentru a îmbunătăţi rapid situaţia din sănătate şi educaţie şi pentru a reda demnitatea medicilor şi profesorilor! Pentru taxe şi impozite mai mici şi pentru a îi sprijini pe oamenii de afaceri! Pentru ca tinerii din România să aibă locuri de muncă bine plătite, să îşi poată cumpăra o casă şi să ajungă rapid în clasa de mijloc! Pentru un program de readucere la viaţă a satului românesc şi pentru a ne hrăni din roadele pământului nostru şi nu din importuri de proastă calitate!

Vreau, de asemenea, ca românii să se simtă acasă în ţara lor, iar România să fie o casă bună pentru toţi, nu doar pentru o parte dintre ei.

Am votat pentru o guvernare competentă şi responsabilă care poate face toate aceste lucruri începând de mâine. Nu peste ani, ci de mâine. Sper ca românii să vină astăzi la vot şi să facă diferenţa dintre realitate şi vorbe, între manipulare şi adevăr. Ei decid dacă mai au timp să aștepte sau vor ca aceste lucruri să se împlinească începând de mâine”, scrie Liviu Dragnea într-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, la scurt timp după ce a votat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS