Confidenţialitate

Litex Loveci vrea compensaţii pentru Reghecampf

Steaua va trebui să plătească o sumă considerabilă pentru a-și asigura din nou serviciile lui Laurențiu Reghecampf.

Litex Loveci anunță că nu se va departi de tehnicianul român fără compensații. Conducerea grupării bulgare susține că îi va permite antrenorului să plece “fara scandal și pe un ton onest”, chiar înaintea derbyurilor cu Ludogoreț și Levski Sofia, însă subliniază că își va urmări interesele pînă la capăt.

Gigi Becali l-a numit astăzi oficial pe Reghecampf și a spus că suma reprezentînd clauza de reziliere a contractului cu Litex va fi plătită de club și va fi retrasă ulterior din salariul tehnicianului. După ce la începutul sezonului nu a acceptat să îi dea 25.000 de euro pe lună, Becali susține acum că Reghecampf va fi plătit la Steaua ca în fotbalul arab.

Patronul “roș-albaștrilor” a vorbit și despre viitoarele transferuri și a spus că are în vedere 13 jucători, printre care atacantul Petrolului, Zoubir; Budescu, Alibec, Enache și Junior Morais, de la Astra; sau Ivan, Bancu și Mateiu de la CS U Craiova.  După ce miercuri a anunțat că a ajuns la acord cu Celeban-fostul fundaș al lui FC Vaslui, Becali nu crede că îl va putea aduce și pe Marica. Este posibil în schimb să revină la Steaua Bourceanu și Pintilii, mai ales că primul este liber de contract.