Lista “stranierilor” pentru meciurile cu Finlanda şi Insulele Feroe

Anghel Iordănescu nu îl va chema pe Ciprian Marica nici la dubla cu Finlanda și Insulele Feroe din finalul campaniei de calificare la Euro 2016.

Atacantul care este în continuare doar rezervă la Konyaspor nu se află printre jucătorii din străinătate care au primit convocări de principiu pentru cele două partide. Pe listă se regăsesc în schimb Bogdan Stancu și Cristi Tănase, care au lipsit la dubla cu Ungaria și Grecia.

Selecționerul îi mai are în vedere pentru postul de atacant pe Cladiu Keșeru și pe Florin Andone, care duminică a marcat pentru Cordoba în liga secundă din Spania.

Ȋn rest singura noutate față de ultimele meciuri ar fi nominalizarea lui Lazlo Sepsi printre fundașii Mățel, Chiricheș, Raț, Moți, Dragoș Grigore și Dorin Goian. Tătărușanu și Pantilimon sunt portarii anunțați de Iordănescu, alături de mijlocașii Pintilii, Prepeliță, Hoban, Sînmărtean, Torje, Maxim și Tănase.

Lotul complet va fi anunțat la începutul lunii viitoare. România va primi vizita Finlandei la 8 octombrie, pe Arena Națională, meci ce se va disputa cu porțile închise, urmînd că în ultima etapă a preliminariilor tricolorii să joace la 11 octombrie în Insulele Feroe.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS