Confidenţialitate

Lincoln Red Imps – Celtic Glasgow 1-0

Celtic Glasgow a fost învinsă de reprezentanta Gibralitarului în prima manșă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.
Lincoln Red Imps a învins-o cu 1-0 pe celebra campioană a Scoției, gol marcat în debutul reprizei secunde de unul dintre cei 3 frați Casciaro, toți titulari în meciul de aseară. Fotbaliștii sunt amatori iar Gibraltarul participă în cupele europene de doar doi ani. În primul tur preliminar, Lincoln Red Imps a trecut cu 3-2 la general de Flora Talinn din Estonia.
Meciul retur cu Celtic se va juca la Glasgow săptămâna viitoare.

Ovidiu Hoban a jucat până în minutul 70 pentru Happoel Beer Sheva în victoria 3-2 cu Sherif Tiraspol. Mijlocașul român a primit un cartonaș galben încă din minutul 5 iar echipă lui a avut superioritate numerică de la jumătatea primei reprize, când Aliti a fost eliminat la scurt timp după ce campioana Moldovei a deschis scorul.
Și Alexandru Mătel a fost schimbat în repriza secundă a meciului câștigat de Dinamo Zagreb cu 2-1 în deplasare la Vardar Skopje.
Să mai spunem că The New Saints din Țara Galilor a remizat 0-0 cu APOEL Nicosia.
Amintim, Steaua și Astra Giurgiu vor juca din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor și își vor afla adversarele vineri, când va avea loc tragerea la sorți.