Confidenţialitate

Limită de viteză pentru șoferi pe malurile râului Dâmbovița

Șoferii care circulă pe Splaiul Unirii de la Pod Vitan Bârzești până la limita administrativă nu mai auvoie să circule cu o viteză mai mare de  70 km/h. Restricția se impune pe ambele sensuri.

Anunțul a fost făcut de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță pe o rețea de socializare:

O veste bună! Mă bucur că membrii Comisiei de Circulație din PMB au aprobat propunerea noastră pentru modificarea limitei de viteză pe Splaiul Unirii. Este o solicitare pe care am făcut-o ca urmare a sesizărilor pe care le-am primit de la dumneavoastră, dar și fiindcă am reușit, anul trecut, să securizăm corespunzător bucata de splai aferentă sectorului nostru. Sigur, asta nu înseamnă că nu trebuie și în continuare să conducem prudent și să înțelegem că viață este mai presus de orice grabă“, a precizat edilul, într-o postare pe pagina de Facebook.

Decizia a fost luată pentru că în zona în care  au loc accidente frecvent, au fost montate elemente de protecție.

De asemenea, edilul sectorului 3 a atașat o imagine cu decizia Comisiei de Circulație.

S-a avizat propunerea de modificare a limitei de viteză la 70 km/h pe Splaiul Unirii de la Pod Vitan Bârzești până la limita administrativă pe ambele sensuri, pe porțiunile pe care malurile râului Dâmbovița au fost securizate cu elemente de protecție, cu menținerea limitării la trecerile pentru pietoni și în zona Pasajului N. Grigorescu — Splai Dudescu“, se arată în documentul postat de Robert Negoiță.