Liga Națiunilor: Serbia – România, 2 – 2

Echipa națională de fotbal a remizat cu Serbia, la Belgrad, scor 2-2, în etapa a doua a Ligii Națiunilor.

Conduși de fiecare dată, tricolorii au reușit sa egaleze, ambele goluri marcate în repriza secundă, de Nicușor Stanciu, dintr-un penalty obtinut de Alex Chipciu imediat după pauză, și George Țucudean în minutul 68.

Pentru gazde Aleksandr Mitrovic a semnat dubla, câte un gol în fiecare repriză, ambele în urma unor bâlbaieli în defensiva României.

Selecționerul Cosmin Contra s-a declarat multumit de rezultatul obținut pe terenul unei participante la Cupa Mondială, care are în componență jucători de la Manchester United, AS Roma, Lazio sau Ajax

Antrenorul a apreciat în mod special atitudinea avută de jucătorii săi în repriza secunda și a explicat că l-a titularizat pe debutantul Denis Drăguș pentru că Alexandru Mitriță a acuzat dureri la ultimul antrenament. În vârstă de numai 19 ani, jucătorul Viitorului a evoluat curajos în primul său meci pentru națională și a fost înlocuit de Alexandru Mitriță în minutul 60.

Față de remiza albă de vineri, cu Muntenegru, antrenorul Cosmin Contra a schimbat 6 jucători. În poartă a rămas Ciprian Tătărușanu, fundași au fost Manea, Bălașa, Săpunaru și Bancu, la mijloc Marin, Anton și Chipciu, iar ăn ofensivă s-a aflat Țucudean, sprijinit de Stanciu și Drăguș.

În aceeași grupă, Muntenegru a învins cu 2-0 Lituania și are 4 puncte, la fel ca Serbia, în timp ce România are două puncte în clasament.

Echipa națională va juca următorul meci din Liga Națiunilor pe teren propriu, la 11 octombrie, cu Lituania.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS