Confidenţialitate

Liga Națiunilor: Serbia – România, 2 – 2

Echipa națională de fotbal a remizat cu Serbia, la Belgrad, scor 2-2, în etapa a doua a Ligii Națiunilor.

Conduși de fiecare dată, tricolorii au reușit sa egaleze, ambele goluri marcate în repriza secundă, de Nicușor Stanciu, dintr-un penalty obtinut de Alex Chipciu imediat după pauză, și George Țucudean în minutul 68.

Pentru gazde Aleksandr Mitrovic a semnat dubla, câte un gol în fiecare repriză, ambele în urma unor bâlbaieli în defensiva României.

Selecționerul Cosmin Contra s-a declarat multumit de rezultatul obținut pe terenul unei participante la Cupa Mondială, care are în componență jucători de la Manchester United, AS Roma, Lazio sau Ajax

Antrenorul a apreciat în mod special atitudinea avută de jucătorii săi în repriza secunda și a explicat că l-a titularizat pe debutantul Denis Drăguș pentru că Alexandru Mitriță a acuzat dureri la ultimul antrenament. În vârstă de numai 19 ani, jucătorul Viitorului a evoluat curajos în primul său meci pentru națională și a fost înlocuit de Alexandru Mitriță în minutul 60.

Față de remiza albă de vineri, cu Muntenegru, antrenorul Cosmin Contra a schimbat 6 jucători. În poartă a rămas Ciprian Tătărușanu, fundași au fost Manea, Bălașa, Săpunaru și Bancu, la mijloc Marin, Anton și Chipciu, iar ăn ofensivă s-a aflat Țucudean, sprijinit de Stanciu și Drăguș.

În aceeași grupă, Muntenegru a învins cu 2-0 Lituania și are 4 puncte, la fel ca Serbia, în timp ce România are două puncte în clasament.

Echipa națională va juca următorul meci din Liga Națiunilor pe teren propriu, la 11 octombrie, cu Lituania.