Confidenţialitate

Liga 1: Astra Giurgiu – CFR Cluj, 2-2

Astra Giurgiu și CFR Cluj au remizat, duminică, în etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1.

Rondon şi Burcă au marcat golurile ardelenilor. Astra a beneficiat de autogolul lui Bordeianu şi de reuşita lui Alibec.

Dacă în urmă cu o săptămână era principala favorită la titlu în Liga 1, CFR Cluj „tremură” acum pentru cel de-al 3-lea trofeu consecutiv.

Echipa lui Dan Petrescu a făcut un pas greşit în deplasarea de la Giurgiu cu Astra şi a pierdut prima poziţie în Liga 1.

CFR Cluj părea că nu va avea vreo emoţie cu Astra. Rondon a deschis scorul după 12 minute din pasa lui Itu, pentru ca Burcă să dubleze avantajul 5 minute mai târziu cu o reluare din faţa porţii. Însă Astra nu s-a predat şi a revenit pentru a doua etapă consecutiv de la 0-2.

La fel ca la partida cu FCSB, Denis Alibec a fost în prim-plan. Mai întâi a fost autogolul lui Bordeianu după o centrare în faţa porţii a lui Radunovic, pentru ca Alibec să stabilească rezultatul final cu un şut din careu în minutul 79. CFR Cluj nu a reuşit să mai marcheze şi pierde teren în lupta pentru titlu.

CFR Cluj rămâne pe poziţia a doua cu 37 de puncte după 6 etape scurse din play-off, cu unul mai puţin decât Craiova. CFR Cluj o va întâlni în etapa următoare pe Astra la Cluj, în timp ce Craiova va juca împotriva celor de la FCSB pe stadionul Ion Oblemenco.