Confidenţialitate

Liderul PSD, după o anchetă Rise Project, care vorbește despre mafia din PSD Ilfov: “Este inadmisibil!” | AUDIO

Conducerea PSD va discuta mâine, în cadrul Comitetului Executiv, propunerea liderului partidului de dizolvare a organizației din Ilfov.

Marcel Ciolacu a declarat la postul public de televiziune că a aflat despre afacerile derulate de lideri ai PSD cu membri ai unor clanuri de la jurnaliștii RISE Project.

Site-ul de investigații media a publicat, săptămâna trecută, o amplă anchetă, inclusiv o înregistrare cu unul dintre membrii PSD în care se discuta despre schimburi de terenuri în jurul capitalei. Titlul articolului este “Când mafia vorbește”.

Roxana Garaiman, jurnalist la Rise Project:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Marcel Ciolacu a declarat că ce s-a întâmplat până acum la filiala PSD din Ilfov este inadmisibil și nu știa despre afacerile derulate de diferite personaje. El vrea, acum, la Ilfov, o nouă echipă care să organizeze alegerile locale.

Jurnalista Roxana Garaiman, de la Rise Project, spune însă că presupusa mafie s-a infiltrat în administrații locale conduse acum de PSD, încă de la începutul anilor 2000.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Scandalul PSD Ilfov are loc în contextul în care mai mulți primari sau consilieri ai partidului negociază sau au fost deja primiți în PNL, înainte de alegerile locale.

Printre ei se află și primarul din Pantelimon, finul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.