Confidenţialitate

Liderul deputaților USR PLUS: Faptul că Marcel Ciolacu și Florin Cîțu și-au dat mâna să calce în picioare Constituția, inadmisibil și fără precedent | AUDIO

Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a calificat ce s-a întâmplat în Parlament cu moțiunea de cenzură drept un abuz și o palmă dată democrației.

Azi  e ultima zi când, conform regulamentului, ar fi trebuit să fie citită în plen moțiunea de cenzură depusă vineri. Deși nimeni nu-și imagina că după anii negri în care l-am văzut pe Dragnea călcând în picioare democrația, regulile, legile, Constituția, în această clădire să se întâmple lucruri și mai grave. Faptul că Marcel Ciolacu și Florin Cîțu și-au dat mâna să calce în picioare Constituția e inadmisibil și fără precedent”, a declarat Ionuț Moșteanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ionuț Moșteanu spune că zilele premierului Florin Cîțu sunt oricum numărate, după ce miniștrii USR PLUS și-au dat azi demisiile.

Varianta bună pentru România în momentul ăsta este ca în urma discuțiilor de azi de la Cotroceni, Florin Cîțu să facă un pas în spate. Până vineri putem avea un nou guvern de coaliție, funcțional, cu un nou premier, din partea PNL, este singura variantă pentru a ieși acum din această criză“, a explicat Moșteanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ionuț Moșteanu a lansat și noi critici la adresa PSD:

La PSD am auzit de joi încoace numai declarații care s-au schimbat de la o zi la alta. Cineva îl întoarce cu cheia pe Marcel Ciolacu în fiecare zi, și în fiecare zi își schimbă declarațiile și mai pune o condiție, zice că votează moțiunea noastră, apoi nu o mai votează, apoi pune alte condiții. Dincolo de asta, îi vedem dispăruți și ce rămâne este acțiunea politică a PSD-ului, și asta este clară, blat cu Cîțu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto Facebook/ Ionuț Moșteanu