Liderii PSD critică lista cabinetului Cîțu | AUDIO

Nimic pentru români nu se regăseşte în programul de guvernare, spune liderul PSD Marcel Ciolacu. Acesta este de părere că Guvernul nu va rezolva criza economică pentru că soluţiile nu se regăsesc în programul de guvernare.

”V-ați pus un premier de paie. Să nu vă încurce, cumva, planurile. Cred că până și mocheta din birou au ales-o ei, domnule Cîțu. Nimic pentru români. Nu aveți nici o soluție în Programul de guvernare, nici o măsură pentru viața românilor, nici o reformă. Ați venit doar să prăduiți cât de mult puteți. Acest guvern este deja născut mort”, a declarat Ciolacu în plenul parlamentului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că votarea Guvernului Cîţu ar echivala cu o sinucidere politică. El a comparat actuala coaliţie cu cea din anii 90, respectiv Convenţia Democrată din România, eliminată de pe scena politică.

”Stimați colegi din această coaliție de conjunctură… V-ați început mandatele cu o bătaie pe ciolan exact ca în guvernarea CDR. Vă atragem atenția: să nu vă jucați cu focul, nu vă bateți joc de salariații români. Deja le-ați pus în pericol locurile de muncă. Cu acest vot vă veți începe propria sinucidere politică iar noi vă urăm mult, mult succes în acest demers”, a declarat fostul premier Grindeanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS