Liderii Opoziției din R. Moldova: Există suspiciuni rezonabile că am fost otrăviți cu mercur – VIDEO

Cu câteva zile înainte de alegeri, liderii opoziției din Republica Moldova, Maia Sandu și Andrei Năstase, au declarat că „există suspiciuni rezonabile” că ar fi fost otrăviți cu mercur, potrivit Unimedia.

Potrivit sursei citate, cei doi au susținut că, în urma unor analize medicale, s-a constatat la amândoi, un nivel sporit de metale grele în sânge.

„A fost o perioadă în care am avut probleme de sănătate, am mers și am făcut teste. Am descoperit că avem un conținut exagerat de metale grele în sânger și acest lucru mi s-a întâmplat și mie, și domnului Năstase.

Am făcut tratament, a ajutat la coborârea nivelului acestor metale grele în sânge. După o perioada, testele recente au arătat iarăși o creștere. Medicii cu care am discutat au spus că această acumulare nu poate fi explicată în mod natural, deci nu se poate întâmpla în mod natural. Sunt niște suspiciuni. Sunt niște lucruri pe care trebuie să le luăm în serios, în contextul atacurilor și atitudinii pe care o are această guvernare în raport cu cei care le pun guvernarea în pericol”, a spus Maia Sandu.

„Vă spun cu toată certitudinea că suntem ținta unor atacuri mișelești din partea acestei guvernări, care ne dorește morți. […] Ei au atentat la viața și sănătatea noastră prin metale grele. Unul din acele metale este mercurul. La mercur s-a apelat și împotriva mea și împotriva Maiei Sandu și a domnului Machedon și a unor colegi de ai noștri”, a spus și Andrei Năstase.

Maia Sandu și Andrei Năstase declară că sunt suspiciuni rezonabile că ar fi fost otrăviți cu mercur

Maia Sandu și Andrei Năstase declară că sunt suspiciuni rezonabile că ar fi fost otrăviți cu mercurLive aici: https://www.privesc.eu/arhiva/85427#t=2965

Publicată de Privesc.Eu Moldova pe Joi, 21 februarie 2019

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS