Lider PSD Dâmbovița: Vrem să avem 10.000 de oameni la mitingul pentru susținerea lui Grindeanu și Dragnea

Președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a anunțat că va organiza sâmbătă la Târgoviște un miting pentru susținerea premierului Sorin Grindeanu și a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Adrian Țuțuianu a precizat că așteaptă la acest miting 10.000 de persoane. Senatorul PSD a precizat că manifestarea nu va fi anti-Iohannis, așa cum s-a întâmplat sâmbătă la Pitești.

 

„Mitingul nostru va avea loc sâmbătă, probabil 10.00-11.00. Se va desfăşura cu toate aprobările legale, am mers la primăria Târgovişte, am cerut autorizaţie, am informat instituţiile statului. Vrem să avem 10.000 de oameni, sunt colegi de-ai mei, primari, consilieri locali, viceprimari, cetăţeni fără funcţii politice sau administrative care mi-au cerut şi mie şi colegilor din conducerea organizaţiilor judeţene să luăm o atitudine faţă de ce se întâmplă azi în România şi să organizăm un miting”, a spus Ţuţuianu, citat de Mediafax.

Adrian Țuțuianu a mai declarat că nu a cerut o aprobare pentru aceste miting conducerii centrale a PSD.

„Nu am avut nevoie şi nici nu am să cer vreodată, pe chestiuni de tipul ăsta, aprobări ale conducerii centrale. Fiecare organizaţie poate decide, în limitele legii şi ale statutului, cum se raportează la un eveniment politic”.

„Mitingul va fi unul prin care vom exprima o poziţe faţă de susţinerea Guvernului, a conducerii partidului, a programului de guvernare. E pentru Grindeanu, pentru Liviu Dragnea, pentru programul nostru de guvernare”, a mai spus Adrian Țuțuianu.

Un miting pentru susținerea Guvernului Grindeanu a avut loc sâmbătă și la Pitești. În jur de 6.000 de oameni au participat la această manifestație. Între altele, manifestanții au scandat și împotriva președintelui Iohannis.

Oamenii prezenţi la miting au declarat că sunt membri sau simpatizanţi ai PSD, mulţi dintre ei venind la Piteşti din mai multe localităţi ale judeţului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS