Confidenţialitate

Leonardo Spinazzola, operat la tendonul lui Ahile

Victimă a unei accidentări în meciul câştigat de Italia cu Belgia, scor 2-1, în sferturile de finală ale EURO 2020 la fotbal, fundaşul Leonardo Spinazzola a fost operat luni, urmând să înceapă lunga recuperare în vederea revenirii pe gazon, estimată la jumătate de an.

“Intervenţie perfect reuşită. Mulţumesc tuturor pentru susţinere. Numărătoarea inversă a început, ne vom revedea în curând”, a scris pe contul său de Instagram fotbalistul, alături de o fotografie de pe patul de spital.

Într-un comunicat, clubul AS Roma precizează că jucătorul a fost operat de un specialist în acest gen de accidentări din Finlanda, în prezenţa responsabilului sectorului medical al echipei “giallorossa”.

Leonardo Spinazzola a fost supus unei “suturi a tendonului lui Ahile de la piciorul stâng”, au precizat reprezentanții echipei.

În conferinţa de presă a echipei Italiei dinaintea semifinalei cu Spania, Leonardo Bonucci a clamat dorinţa “Squadrei Azzurra” de a oferi “o finală lui Leonado Spinazzola, pentru că să o pierzi este o lovitură dură”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonardo Spinazzola (@spina_leo)

Italia şi Spania dispută, marţi seara, prima semifinală de la EURO 2020 pe stadionul londonez Wembley, de la ora 22.00.