Leonardo DiCaprio: “Mi-ar plăcea să-l joc pe Vladimir Putin”

Celebrul actor american Leonardo DiCaprio a declarat într-un interviu pentru publicaţia germană Die Welt că şi-ar dori să-l interpreteze pe Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, într-un film, informează nme.com.

“Putin ar fi foarte, foarte interesant. Mi-ar plăcea să-l joc”, a spus Leonardo DiCaprio.

În acelaşi interviu, el a mărturisit că i-ar plăcea să joace rolurile lui Lenin sau pe cel al lui al Rasputin.

“Cred că ar trebui să existe mai multe filme despre istoria Rusiei, pentru că are poveşti demne de Shakespeare. Asta este fascinant pentru un actor”, a adăugat actorul american.

În 2010, actorul l-a întâlnit pe liderul de la Kremlin, la International Forum on Tiger Conservation de la Sankt Petersburg. “Fundaţia mea are mai multe proiecte prin care susţine financiar protejarea acestor pisici sălbatice. Am discutat cu Putin doar despre aceste animale minunate, nu despre politică”, a mai declarat acesta.

Leonardo DiCaprio este nominalizat anul acesta la categoria “cel mai bun actor în rol principal” la premiile Oscar, pentru rolul din “The Revenant”, în regia lui Alejandro González Iñárritu. Până acum, în cei 23 de ani de activitate, Leonardo DiCaprio a fost nominalizat de şase ori la premiile Oscar, iar anul acesta este favorit.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS