Confidenţialitate

Leo Messi, prezentat oficial la Paris Saint Germain | VIDEO

Este oficial: Lionel Messi va juca la Paris Saint Germain.

Clubul de fotbal francez a anunțat pe site-ul grupării  semnarea contractului cu starul argentinian. Messi a fost prezentat oficial, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

„Paris Saint-Germain are plăcerea de a anunța semnarea cu Leo Messi a unui contract pe doi ani, cu opțiune pentru un al treilea an.”, scrie în comunicatul oficial.

“Sunt încântat să încep un nou capitol al carierei mele la Paris Saint-Germain. Totul la acest club se potrivește cu ambițiile mele fotbalistice.” spune Messi  pe site-ul clubului parizian.

Messi va purta la PSG tricoul cu numărul 30, cel cu care a debutat și la Barcelona. Acestuia i-a fost oferită varianta numărului 10, purtată de Neymar, însă Messi a refuzat.

Messi ar putea debuta la PSG chiar în meciul de duminică, din etapa a doua a Ligue 1, când vicecampioana Franței va întâlni pe teren propriu pe Strasbourg.

Amintim, Messi a plecat de la FC Barcelona după o carieră de 20 de ani.

Preşedintele clubului catalan a afirmat că prelungirea contractului cu  Messi ar fi reprezentat un “risc” financiar pentru FC Barcelona, confruntată în prezent cu mari dificultăţi.