Confidenţialitate

Leicester City și Juventus s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor

Campioanele Angliei și Italiei – Leicester City și Juventus Torino au ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce au trecut de FC Sevilla, respectiv FC Porto. Leicester s-a calificat în premieră în această fază, după ce a învins-o cu 2-0 pe teren propriu pe FC Sevilla, în fața căreia cedase în Spania cu 2-1. Golurile au fost marcate de Morgan în minutul 27 și Albrighton în minutul 54, iar Sevilla a jucat în 10 din minutul 73, când a fost eliminat Nasri, după ce l-a lovit cu capul în figură pe Jamie Vardy. În minutul 80, ibericii au ratat un penalty, după ce portarul Schmeichel a apărat șutul lui Nzonzi.
În Italia, Juventus a trecut de FC Porto cu 1-0, prin reușita lui Dybala, din lovitură de la 11 metri în minutul 42. Penalty-ul a fost acordat de arbitrul român Ovidiu Hațegan, la faza la care acesta l-a și eliminat direct pe Maxi Pereira, pentru henț pe linia porții. În tur, tot torinezii au câștigat, cu 2-0.

Miercuri vor avea loc meciurile Atletico Madrid Bayer Leverkusen, scor 4-2 în tur și AS Monaco Manchester City, după ce englezii au câștigat prima manșă cu 5-3.