Confidenţialitate

Laurenţiu Reghecampf revine la Steaua, potrivit patronului

Gigi Becali anunță că tehnicianul și stafful său vor fi prezenți încă de astăzi de la ora 10 la cantonamentul de la Mogoșoaia. Presa sportivă a scris în ultimele zile că Reghecampf este favorit să îl înlocuiască pe proaspătul demisionar Mirel Rădoi, dar peste câteva săptămâni, după ce campionatul Bulgariei intră în vacanță. El ar avea în contractul cu Litex Lovech o clauză potrivit căreia poate să plece în pauza competițională. A 3-a clasată, Litex mai are de jucat două meciuri, derbyurile cu Ludogorets și Levski Sofia.
Becali spune că nu știe cum s-a înțeles Reghecmapf cu bulgarii dar se bucură că l-a convins să revină la Steaua fiindcă își dorea un antrenor consacrat. Amintim, la începutul sezonului cei doi nu s-au înțeles asupra salariului iar pe banca echipei a ajuns Mirel Rădoi.
Laurențiu Reghecampf i-a transmis acum patronului că lotul este foarte bun și mai are nevoie doar de un fundaș central și de un atacant. Becali a dezvăluit la Digisport că are acordul lui Piotr Celeban , fost fundaș al lui FC Vaslui, acum legitimat în Polonia și că încearcă să îl convingă și pe Ciprian Marica.