Laurenţiu Reghecampf: “Îmi doream pe oricine altcineva în afară de City”

Devenită o forță a fotbalului european din 2008, de cînd clubul a fost preluat de un fond de investiții controlat de familia regală din Emiratele Arabe, Manchester City are un lot estimat la peste 561 de milioane de euro.

Kun Aguero, David Silva, Raheem Sterling, Kevin de Bruyne sau portarul Joe Hart sunt doar cîteva dintre numele sonore din trupa lui Guardiola. În ultimii ani echipa “cetățenilor” a cîștigat de două ori titlul în Premier League, în 2012 și 2014, o data Cupa Angliei și două Cupe ale Ligii.

Laurențiu Reghecampf și-ar fi dorit să pice cu orice alt adversar și spune că Steaua are șansa ei. Tehnicianul „roș-albaștrilor” speră ca englezii să prindă măcar o zi mai slabă, în condițiile în care încă nu au început sezonul, dar admite că acest lucru este puțin probabil.

Oficialii lui City nu o subestimează pe Steaua. Directorul sportiv Txiki Begiristain se așteaptă la o dublă dificilă, avînd în vedere că echipa lui Reghecampf “are o mulțime de jucători talentați și încearcă să revină în elita fotbalului european”.

Prima manșă a playoff-ul pentru calificarea în grupele UCL se va disputa la 16 august, pe Arena Națională, iar returul de pe Al Etihad este programat o săptămină mai tîrziu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS