Laura Codruța Kövesi răspunde întrebărilor în emisiunea Drum cu Prioritate – VIDEO

Miercuri, de la ora 17:00, Laura Codruța Kövesi, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, este pe Drum cu Prioritate la Europa FM. Ea va sta de vorbă cu Teodor Tiță, Filip Standavid și Radu Constantinescu, dar și cu ascultătorii Europa FM, care se pot înscrie să intre în direct la numărul de telefon 0372.069.599.

Într-o sesizare depusă la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), Laura Codruța Kovesi spune că a vrut să fie audiată, dar i s-a refuzat această opțiune, atât ei, cât și altor procurori cu funcții de conducere din cadrul instituției pe care o conduce, în timpul auditului făcut DNA.

Inspecția Judiciară a finalizat pe 25 august controlul la DNA, cerut de Tudorel Toader, inspectorii având termen până pe 6 octombrie să înainteze raportul Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Despre acest subiect, dar și despre modificările propuse la legile justiției și impactul lor asupra Direcției Naționale Anticorupție, într-o ediție specială Drum cu Priroitate, după ora 17:00, în direct pe frecvențele Europa FM și video live pe www.europafm.ro și pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS