Confidenţialitate

Laura Bretan și tenorul Bogdan Mihai lansează ”Believe”, în Clubul de Seară – VIDEO

Miercuri, cel mai mare club din România, Clubul de Seară, îi primește pe Laura Bretan și pe tenorul Bogdan Mihai, care vor lansa oficial prima lor colaborare – piesa ”Believe”.

De la ora 19, Toader Păun va sta de vorbă în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Europa FM Laura Brean și Bogdan Mihai ce presupune o carieră internațională pornită de la o vârstă fragedă, cum a apărut colaborarea dintre ei, iar aproape de ora 20 vom da play, în premieră absolută la radio, piesei ”Believe”.

Bogdan Mihai este unul dintre cei mai apreciaţi reprezentanţi ai școlii româneşti de canto. El a cântat până acum pe scenele unor mari teatre de operă ale lumii.

De la Stuttgart, Dresda, Berlin, Zurich, Paris și Londra până la Tokyo sau Dubai. La finalul anului 2017 , Bogdan Mihai și Oana Sîrbu au lansat împreună ”Dă-mi mâna ta” , o piesă gândită pentru perioada Crăciunului.

Anul trecut, prestigiosul Teatru Bolshoi din Moscova a prezentat premiera operei ”Il Barbiere di Siviglia”, de Gioachino Antonio Rossini, în care tenorul român Bogdan Mihai a interpretat, în premieră absolută, scena și aria finală a Contelui Almaviva (Cessa di piu resistere), arie ce nu mai fusese  cântată niciodată în istoria acestui teatru, potrivit unui comunicat al insituției.

Laura Bretan, soprana adolescentă de renume internaţional, a început să cânte în biserică când avea patru ani. La vârsta de cinci ani, a început să cânte la pian, participând şi câştigând nenumărate concursuri.

A participat și a câștigat concursul “Românii au talent” în luna iunie a anului 2016. În același an se califică ca finalistă pentru “America’s Got Talent”. În urma show-ului pentru audiție, Laura a câștigat râvnitul “Golden Buzzer” de la Mel B, fostă membră Spice Girls, ajungând astfel direct în finala “America’s Got Talent”.

Laura Bretan a susținut concerte în întreaga lume și a interpretat imnul național al Statelor Unite ale Americii pentru White Sox și Chicago Bulls în mai multe rânduri. A urcat pe scenă, de mai multe ori, cu David Foster și a interpretat cu excepţionalii tenori “Il Volo”, cu Andre Rieu, Ethan Bortnick, cu fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup “The Tenors”.

Laura Bretan a participat la Selecția Națională Eurovsion 2019, melodia sa ajungând în semifinala competiției, însă nu a fost aleasă să reprezinte România la Eurovision Song Contest 2019, ceea ce a alimentat numeroase  scandaluri legate de modul în care s-a făcut selecția.

https://www.facebook.com/europafmromania/videos/951780595190016/?__xts__%5B0%5D=68.ARCju33OF4GFSPFMWimzKhscB_3U_oVNqT0KqTlCSGoQvwKxODxdWZS6iixwheP399m6YRPmtF2shWOjS_4NVK6aBA2RtkFNwYkzC5G4PBn8wc5_RgYmEghMm1hcoi2f4TwYK8xnWlsniEGqxRPpHjFZYHC497lQgSC5GOs7u0k8fhbmldBCtcRzMBdrAUq_G9W2CEkshQKfTtLj4gy3ljR6An9zg72YSIDLdxJ5Gb2WZLTgPoqIQVHy41lUEkgeEhVY0loeZ8X2g_f0Y8noC9H64Oav2S2YJ3sm7-ki7rFnE5uIrxu8cJOZTz3NYYkEbNBEojwG81amxWdzlSn94DuVRHmBMgjJtxPlEbMySnLrREy9jZaZnfR7qiLA0FGDqr1PnN17l0Wafazu80uCfQQyYXxRE07UxLPGzDlr&__tn__=-R