Lara Fabian şi Adele, omagiu adus victimelor atentatelor de la Bruxelles

Numeroase celebrități au adus un omagiu victimelor atentatelor de la Bruxelles.

În timpul concertelor susținute seara trecută, Lara Fabian și Adele au dedicat câte o piesă celor care au murit în atacurile din capitala Belgiei.

Iar Batman şi Superman au renunţat la covorul roşu în timpul premierei londoneze a filmului ”Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii”.

Foarte mișcată de tragicul bilanț al atentatelor din capitala Belgiei, cântăreața belgiană Lara Fabian și-a început concertul de marți seară  de la Marsilia explicând că dorește să facă ceva „un pic diferit, pentru a nu începe ca în celelalte seri”.

„Am ales cuvintele marelui Jacques”, a continuat ea referindu-se la Jacques Brel, născut tot în Belgia. A ales să cânte melodia lui Brel „Voir un ami pleurer” moment în care nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Și cântăreața britanică Adele a omagiat victimele atentatelor în concertul său susținut pe ‘O2 Arena’ din Londra. Interpreta a îndemnat publicul să cânte împreună cu ea piesa ‘Make You Feel My Love’:

Tot la Londra, reprezentanţii studiourilor Warner Brothers au luat decizia cA premiera filmului ”Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii” să se desfăşoare fără covorul roşu şi fără tradiţionalele interviuri acordate de starurile sale.

Și alte celebrități – precum Rihanna sau Naomi Campbell – au adus omagii celor care au căzut victime atentatelor teroriste din capitala belgiană, prin mesaje postate pe rețelele de socializare.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS