Confidenţialitate

Lansarea cărţii “Un suflet care zboară” de Mădălina Aldescu, în imagini – GALERIE FOTO

Emoții intense, vineri seara, la librăria Diverta Lipscani – din Centrul Vechi Bucureşti. Europa FM v-a invitat o lansare specială de carte, prima scrisă de Mădălina Aldescu.

“Un suflet care zboară”, de Mădălina Aldescu, este un pas din împlinirea unui vis frumos. Tânăra de 16 ani, pe care o sprijinim în cadrul campaniei Europa FM “Urmează-ți visul”, susținută de OMV Petrom, a aflat joi, în direct în Deșteptarea, că primul său volum va vedea lumina tiparului.

Mădălina a început să scrie poezii înainte de a merge la școală, pe vremea când se adăpostea, împreună cu tatăl ei, într-un subsol de bloc.

“Pentru poezie e nevoie de zbucium. Da, copilăria mea a durut un pic și sunt foarte recunoscătoare că am avut-o. Dacă nu era așa, nu aș fi fost eu persoana de acum”, spune chiar Mădălina Aldescu.

Câteva dintre poeziile cuprinse în volum au fost recitate la eveniment de colegul nostru Petru Stratulat, în timp de George Zafiu și Luca Pastia au căutat să-i dea mereu curaj Mădălinei să-și depășească emoțiile, mai ales la întâlnirea cu un public așa numeros. Mona Nicolici, coordonatoarea departamentului de Sustenabilitate din OMV Petrom, s-a arătat și ea impresionată de ambiția și de talentul tinerei poete Mădălina Aldescu.

În schimbul unei donații, cei prezenți la evenimentul de lansare au putut lua o carte a Mădălinei. Toate fondurile strânse în urma evenimentului merg către Mădălina Aldescu. Primul tiraj “Un suflet care zboară”, de Mădălina Aldescu, a fost epuizat în mai puțin de o oră.

FOTO: MARIUS MANTEA

„Urmează-ţi Visul”, o campanie realizată cu sprijinul OMV Petrom