Lady Gaga şi Celine Dion vor cânta într-un concert aniversar Frank Sinatra

Show-ul se va desfăşura în Las Vegas pe 2 decembrie şi va fi ţinut în onoarea lui Frank Sinatra. Artistul a murit în 1998, la vârsta de 82 de ani. Pe 12 decembrie 2015 ar fi împlinit 100 de ani.

Lady Gaga şi Celine Dion vor înterpreta piesele lui Frank Sinatra alături de alţi artişti, cum ar fi Garth Brooks, Tony Bennett, Carrie Underwood, Alicia Keys, John Legend, Adam Levine sau Usher.

“Cânt piesele lui Frank Sinatra de foarte mulţi ani. Vocea lui a fost o adevărată inspiraţie pentru mine şi va fi pentru totdeauna” a mărturisit Celine Dion, încântată că va face parte din acest show.

“Bunicul meu mi-a făcut cunoştinţă cu Frank Sinatra. Îmi place să-i ascult cântecele, frazările, inocenţa – profunzimea subtilă care te trezeşte când eşti concentrat asupra versurilor.” a adăugat Keys.

Frank Sinatra a fost unul dintre cei mai populari artişti ai secolului 20. A desfăşurat o carieră impresionantă atât în domeniul actoriei cât şi al muzicii. De-a lungul timpului, a avut peste 1400 de înregistrări şi a jucat în 58 de filme.

A câştigat, în 1954, premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un film secundar în filmul „From Here To Eternity” şi Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un film de comedie sau musical în „Pal Joey”, în 1958.

Este considerat unul dintre cei mai buni cântăreţi ai tuturor timpurilor, vocea sa fiind adorată de milioane de fani din toată lumea.

Printre cele mai cunoscute cântece ale sale se numără: „Strangers in the Night”, „My Way”, „New York, New York”, „Imaginations”, „The One I love”, „Fools Rush In”, „I’ll never Smile Again”, „I’ll Be Seeing You”.