Lady Gaga, naşa de botez pentru copilul cuplului Elton John-David Furnish

Lady Gaga urmează să devină naşa de botez a celui de-al doilea fiu al lor.

Elton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish au fost atât de impresionaţi de felul în care Lady Gaga s-a achitat de obligaţiile sale de naşă faţă de primul lor copil, Zachary, în vârstă de doi ani, încât au decis să o roage pe artista americană să fie naşă şi pentru al doilea copil.

Lady Gaga urmează să devină naşa de botez a celui de-al doilea fiu al lor, Elijah, născut în urmă cu trei luni cu ajutorul unei mame surogat.

‘Ea este cu adevărat un model de urmat în viaţă. Este tânără şi este o naşă minunată pentru Zachary. Atât ea, cât şi eu suntem doi «nebuni» în industria muzicală, dar în acelaşi timp suntem totuşi oameni’.

Elton şi David au dezvăluit faptul că venirea pe lume a celor doi copii le-a schimbat complet felul în care văd viaţa.

‘Înveţi atât de multe lucruri despre tine însuţi şi despre viaţă în general atunci când îi priveşti pe copii’, a spus David Furnish. ‘Ador să mă trezesc de dimineaţă şi să iau micul-dejun cu Zachary. Toate acele lucruri pe care le credeam enervante atunci când ai copii, precum plânsetele, ţipetele şi crizele de nervi, ei bine, nu le mai găsesc enervante. Dimpotrivă, consider că toate aceste lucruri sunt încântătoare’, a adăugat Elton John.