La toamnă, Pink Martini la Sala Palatului

Fermecătoarea combinație de musical și world music revine pentru o nouă degustare de calibru la Sala Palatului, pe 15 octombrie.

Trupa Pink Martini revine la Sala Palatului, din Bucureşti, pe 15 octombrie.

Cel mai bun Martini muzical își seduce publicul de ani de zile cu ‘muzică vintage’, așa cum au numit-o criticii şi ziariştii din întreaga lume. De la sonorități clasice la jazz ori ritmuri latino, până la piese românești sau coloane sonore celebre, Pink Martini cântă muzica lumii: ‘Quizás, Quizás, Quizás’, ‘Sympathique’, ‘Donde Estas Yolanda?’, ‘Una Notte a Napoli’, ‘Let’s Never Stop Falling In Love’ sau ‘Hang On Little Tomato’.

Și-au făcut un obicei din a-și susține concertele din România, nu numai din Capitală, cu casa închisă. Anul trecut, aflați în București tot la invitatia Events, au cântat în premieră în limba română, în fața unei săli arhipline, coverul piesei ‘Până când nu te iubeam’ a Mariei Tănase, culeasă de Anton Pann.

‘Cânt in 14 limbi, dar româna este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o’, le-a spus Storm Large celor peste 4000 de fani prezenți atunci, care au aplaudat-o în picioare.

Pe 15 octombrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele intră în vânzare de luni, 3 iunie, şi sunt disponibile la preţurile de 240, 200, 170, 140 și 110 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Presale: în perioada 3 – 5 iunie inclusiv, toate biletele, cu excepția categoriei VIP (240 lei), au 10% discount.