La Palatul Parlamentului, timp de 3 zile, are loc un târg imobiliar

Prețurile pornesc de la 9000 de euro pentru o garsonieră în Câmpina și ajung și la 40 de milioane de euro pentru un ansamblu de clădiri de birouri.

Cele 92 de companii participante la târg scot la vânzare apartamente vechi și noi, vile, terenuri în București, Ilfov sau Valea Prahovei, dar și spații comerciale.

Un apartament nou, cu două camere în zona Rahova, complet mobilat se vinde cu prețuri pornind de la 34 de mii de euro, iar o garsonieră în aceeași zonă, tot mobilată, cu aproape 24 de mii de euro.

Apartamente de vacanță cu vedere la mare în stațiunea Olimp sunt scoase la vânzare cu prețuri începând de la 40 de mii de euro.

Iar o vilă in Pipera, care în urmă cu câțiva ani se vindea cu 200 până la 400 de mii de euro, costă acum între 65 de mii și 125 de mii de euro. La târg a fost amenajat și un pavilion al caselor verzi, unde cei interesați pot cere informații despre casele eficiente din punct de vedere energetic.

Pentru vizitatori, se va organiza și o tombolă cu premii constând în produse electrocasnice.

Târgul are loc în sala Unirea de la Palatul Parlamentului. Programul de vizitare este între orele 10 și 19, iar duminică doar până la 16:00. Dacă vreți să treceți pe la târg trebuie să plătiți 5 lei intrarea.