Confidenţialitate

La mulți ani, Cristian Tudor Popescu! – VIDEO

Cristian Tudor Popescu își sărbătorește ziua de naștere sâmbătă, 1 octombrie. Primele urări le-a primit chiar în redacția Europa FM, alături de un tort și o sticlă de șampanie. Jurnalistul a mărturisit că simte că a întinerit de când este în echipa Europa FM, unde vine în Deșteptarea cu Judecata de Joi și aduce cel mai provocator format radio din FM, în fiecare vineri, alături de Vlad Petreanu la Avocatul Diavolului.

După 1989, a lucrat la Adevărul, ziar pe care l-a condus până în 2005. Împreună cu o parte din redacția Adevărul, a fondat Gândul, devenind directorul noului ziar. Între 2003 și 2006, a fost președinte al Clubului Român de Presă. În 2015, a părăsit ziarul Gândul. În prezent, este și comentator la postul de televiziune Digi 24. A fondat platforma online Republica, împreună cu Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru.

Cristian Tudor Popescu este doctor în cinematografie și media, cu o teză pe tema propagandei și manipulării în filmul românesc, dar și membru al Uniunii Scriitorilor și Uniunii Cineaștilor din România.

Invitat în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, Cristian Tudor Popescu a dezvăluit povești fascinante despre modul în care a copilărit și s-a format. „Când eram adolescent, tratam dragostea ca și cum aș fi fost bolnav de hepatită”, mărturisea atunci Cristian Tudor Popescu .