La furat de masini si biciclete in vestul Europei (AUDIO)

Un bărbat a încercat să introducă în țară un microbuz furat, în valoare de 25.000 de euro. A fost prins în Vama Nădlac, unde a fost capturat un alt bărbat care a vrut să aducă în România mai multe biciclete furate.

La volanul maşinii de 25.000 euro era un cetăţean român de 31 ani din Bacău, iar autoutilitara avea numere de înmatriculare româneşti false. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat că maşina figurează cu menţiunea ‘bun căutat pentru confiscare’ şi era declarată furată în Italia din data de 4 aprilie 2014. Şoferul a declarat că nu ştia că autovehiculul este furat, el având rolul doar de şofer pe ruta Italia – România.

Cele 11 bicicletele se aflau într-o maşină condusă de un apatrid de origine română. Bărbatul de 40 de ani a prezentat o factură germană emisă de o persoană juridică din Germania pentru o persoană din Brad, România. Cu ocazia verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că bicicletele sunt furate în perioada mai-iunie din zona Dusseldorf – Germania. Bărbatul a declarat că transporta bicicletele la o cunoştinţă din Germania pentru o altă cunoştinţă din România şi nu ştia că sunt declarate furate.