La Cluj-Napoca s-a inaugurat cea mai mare și mai modernă bază sportivă a orașului

Investiția de peste 20 de milioane de lei a fost realizată printr-un parteneriat între Primăria Cluj-Napoca și Compania Națională de Investiții – relatează corespondentul Europa FM la Cluj, Claudia Romitan

Clujul are de astăzi o nouă bază sportivă care se întinde pe aproape 10 hectare în cartierul Gheorgheni.

De altfel, noul complex sportiv este singurul din România care oferă acces public gratuit tuturor beneficiarilor, pentru toate terenurile de sport.

Baza cuprinde terenuri cu nocturnă de mini fotbal, tenis, baschet badminton și volei de plajă. În ceea ce privește zonele interioare, complexul include piste de popice, spațiu și dotări pentru tenis de masă, precum și o sală multifuncțională.

De asemenea, noua bază sportivă este dotată cu aparate și echipamente pentru exerciții fizice în aer liber; aparatură pentru exerciții fizice dedicate seniorilor; echipamente pentru amatorii de cățărări dar și spații de joacă pentru copii, un amfiteatru în aer liber cu peste 400 de locuri, piste de alergare, biciclete și role, un teren de paintball cu obstacole și un parc de aventură.

Pentru a putea rezerva un teren sau un spațiu pentru oricare dintre sporturile oferite aici, tot ce trebuie să facă cei interesați este să își creeze un cont de utilizator pe pagina de internet a bazei sportive, sau pot face rezervarea telefonic ori direct la baza din Gheorgheni.

Pentru cei care dețin un card de accesare a serviciului Cluj Bike acesta este suficient pentru a deveni membru al bazei sportive. Cei care vin aici au la dispoziție și circa 100 de locuri de parcare.

Foto: Claudia Romitan

baza-sportiva-cluj

sala-popice-cluj