Confidenţialitate

La Carrefour găsești cadouri pentru toate gusturile, cu care vei merge mereu la sigur (P)

Toată lumea aleargă după daruri inspirate, doar că pentru unii alegerile sunt mereu mai simple. Și nici nu trebuie să coste mult. Oricare ar fi dilemele tale despre cadouri, oricare ar fi preferințele tale și ale celor dragi, la Carrefour găsești cadouri pentru toate gusturile, cu care vei merge mereu la sigur!

Ca să alegi mai ușor, poți răsfoi cataloagele Carrefour online și să te decizi în magazine sau direct din fața tastelor sau a telefonului, pe Carrefour.ro sau prin aplicația Bringo. E simplu!

Nu ai cum să dai greș cu Macarons Carrefour Selection alături de un cozonac proaspăt și gustos, abia scos din cuptor. Pentru alegeri rapide, poți merge pe un set cadou pentru EA sau pentru EL, iar dacă vrei să împaci toate gusturile dintr-o familie te poți baza pe coșurile gata pregătite, în care sunt alese produse cu grijă, ambulate spectaculos și sunt mereu o alegere care să bucure pe oricine.

Cum petrecerile s-au mutat în familie, acasă, anul acesta oricine va primi cu drag obiecte pentru confortul propriului cămin. Poți alege pături cu tematică de sezon, decorațiuni interioare sau pijamale. Pentru cei mici sau cei mai mari cu chef de joacă ai o varietate mare de jucării, dar și de produse electronice și gadgeturi la reduceri! Să ai de unde să alegi!

Pentru cina de Ajun și pentru mesele de după ai toate ingredientele într-un loc sau poți alege produsele gata preparate de la raionul de Gastronomie. Da, chiar și salata boeuf. Chiar și sărmăluțe.

Iar dacă e greu să iei o decizie având atât de multe opțiuni bune în față, te poți lăsa pur și simplu ghidat de ofertele zilei.

În magazinele Carrefour ai mii de idei de cadouri și de la tine și pentru tine.