Klaus Iohannis va participa la dezbaterea organizată de Universitatea de Vest din Timișoara

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis speră ca la dezbaterea organizată la Timișoara să participe și contracandidatul său în turul 2 de scrutin, Victor Ponta.

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis a anunțat că va participa la o dezbatere electorală organizată la Universitatea de Vest din Timișoara.

El a explicat că a acceptat invitația, deoarece toată presa va avea acces în mod egal la eveniment, iar dezbaterile se vor desfășura pe teren neutru:

‘Este nevoie de o dezbatere, o dezbatere publică între mine și domnul Ponta. Am primit cu bucurie invitația Universității de Vest din Timișoara și mi s-ar părea un lucru excepțional de bun ca această întâlnire planificată să aibă loc în Timișoara, după 25 de ani de la Revoluția română, locul mi s-ar părea foarte potrivit pentru această dezbatere. Este absolută nevoie, după părerea mea, ca această dezbatere să aibă loc undeva unde toată media are acces în mod egal, unde absolut toate condițiile sunt de așa natură că nu poate să fie bănuit un candidat sau altul de vreun avantaj ilegitim’ – a spus Klaus Iohannis. (AUDIO)

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Victor Ponta a anunțat că va participa la dezbateri organizate de 4 televiziuni și l-a invitat și pe Klaus Iohannis să participe la emisiunile televizate difuzate de B1, Realitatea TV, România TV și Antena 3.