Klaus Iohannis a depăşit 1,5 milioane de like-uri pe Facebook: E cea mai mare comunitate online a unui politician european

Pagina oficială de Facebook a preşedintelui Klaus Iohannis a înregistrat 1,5 milioane de like-uri sâmbătă, şeful statului postând un mesaj în care mulţumeşte pentru susţinere, am aflat luni în Deşteptarea.

‘Astăzi sunt peste 1.500.000 de oameni alături de mine pe această pagină! Vă mulţumesc pentru sprijinul şi susţinerea voastră. Aţi rămas cea mai mare comunitate online din jurul unui om politic european. Doar împreună rămânem puternici, încrezători şi hotărâţi să schimbăm faţa României noastre!’, a precizat preşedintele Iohannis pe Facebook.

În noiembrie 2014, după al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis a atins 1.000.000 de like-uri, el devenind atunci primul politician din Europa care a atins milionul de like-uri pe reţeaua de socializare.

Alţi lideri europeni care au atins milionul de like-uri pe Facebook sunt Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, care avea, sâmbătă, 1.036.032 like-uri pe pagina oficială sau fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, care avea 1.009.862 de like-uri.