Kit Harington a avut un nume de cod pentru filmările sezonului şase din ”Urzeala tronurilor”

Actorul britanic Kit Harington, care îl interpretează pe Jon Snow în ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, a dezvăluit că întoarcerea lui în cel de-al şaselea sezon al serialului a fost un secret păstrat cu atât de multă atenţie, încât personajul lui a primit, pe platourile de filmare, numele de cod ”LC”, informează Time.com.

”Tuturor celor prezenţi pe platourile de filmare le-a fost interzis să pronunţe «Jon Snow». Toată lumea s-a referit la mine cu «LC», iniţialele pentru «Lordul Comandant/ Lord Commander» (funcţia ocupată de personajul Jon Snow în Rondul de Noapte, n.r.)”, a declarat Kit Harington, pentru Entertainment Weekly.

Numele lui a fost exclus atât din scenarii, cât şi din notele de la garderobă, potrivit declaraţiei actorului.

În scena finală din ultimul episod al celui de-al cincilea sezon, Jon Snow a fost ucis de un grup de juraţi în Rondul de Noapte.

Cu toate acestea, la finalul celui de-al doilea episod din noul sezon ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, Jon Snow a fost readus la viaţă prin magie, de preoteasa roşie Melisandre.

Actorul Kit Harington le-a cerut scuze fanilor că a fost nevoit să îi mintă cu privire la soarta personajului său.”Îmi pare bine că oamenii au fost supăraţi după moartea lui (Jon Snow, n.r.). Cred că cea mai mare teamă a mea a fost că oamenilor nu le va păsa”, a declarat actorul.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS