Kermit și Miss Piggy se despart

Celebrele personaje din show-ul Păpușile Muppets, Kermit și Miss Piggy au anunțat că se despart, după zeci de ani de relație. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă comun, dar și pe conturile de socializare, în contextul în care în septembrie noul sezon al șhow-ului va debuta pe micile ecrane din Statele Unite ale Americii.

 

“După ce ne-am gândit atent, broasca Kermit și cu mine am luat dificila decizie de a pune capăt relației noastre romantice”– asta a anunțat pe Instagram Miss Piggy, declanșând un val de tristețe printre fani.

Și Kermit a anunțat despărțirea în cadrul unei apariții televizate, menționând că va fi o provocare să lucreze în continuare cu ea.

Asta pentru că cele două personaje spun că își vor continua proiectele împreună

Păpuşile Muppets, un grup de personaje create de Jim Henson în anii 1950, aflate în proprietatea grupului Walt Disney, au devenit de-a lungul anilor un veritabil pilon al culturii pop americane. Sezoanele originale ale serialului au fost difuzate între anii 1975 şi 1981. Personajele din acest show TV au rămas extrem de populare şi au continuat să atraga simpatia unor noi generaţii de telespectatori. Noul sezon al serialului THE MUPPETS, produs de postul ABC, va fi difuzat din toamnă.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS