Confidenţialitate

Kenny Rogers se retrage din muzică – VIDEO

Cântăreţul american Kenny Rogers, un star al muzicii country, a anunţat luni că se va retrage din muzică în anul 2017, la sfârşitul turneului său nord-american, informează contactmusic.com.

Artistul a explicat faptul că, după aproape şase decenii de muncă în industria muzicală, vrea să-și petreacă mai mult timp cu familia.

“Am făcut tot ceea ce mi-am propus. Fiecare obiectiv pe care mi l-am setat, l-am atins. Este rândul altcuiva acum, să-i lăsăm să o facă. Nu este vorba că nu îmi place muzica, ci vreau să fac ceea ce îmi place, şi anume să petrec mai mult timp cu familia mea”, a declarat Kenny Rogers.

Cântăreţul, în vârstă de 78 de ani, are concerte programate până pe 8 Aprilie, în Danville Kentucky. Artistul a declarat că nu se va răzgândi, însă procesul de despărţire pare a fi dificill pentru el.

„Am crezut că va fi uşor pentru că sunt foarte obosit şi nu este uşor pentru mine să mă obişnuiesc. Nu mai sunt aşa de mobil precum eram înainte”, a declarat cântăreţul american.

Odată cu retragerea sa din industria muzicală, Kenny Rogers lasă în urmă o discografie impresionantă. Între anii 1967 şi 1973, a lansat peste 12 albume împreună cu grupului muzical The First Edition.

Ca artist solo, Rogers a lansat 37 de albumuri de studio şi a ajuns în topul Billboard Hot 100 de nouă ori.