Kelly Osbourne dezvăluie că şi ea are gena cancerului şi că o susţine pe Angelina Jolie

Kelly Osbourne a dezvăluit că şi ea are gena de cancer BRCA1, aceeaşi care a determinat-o pe Angelina Jolie să îşi extirpe ovarele, adăugând că o admiră pe actriţa de la Hollywood pentru această decizie.

Angelina Jolie a dezvăluit într-un editorial emoţionant publicat marţi în The New York Times că şi-a extirpat ovarele după ce medicii au detectat un potenţial semnal de cancer după nişte analize.

Vestea a venit la aproape doi ani de la dubla mastectomie pe care Angelina Jolie a făcut-o după ce a descoperit că prezintă un risc major de dezvoltare a cancerului, risc întâlnit pe linia maternă a familiei ei.

Kelly Osbourne şi-a exprimat public sprijinul şi admiraţia pentru decizia actriţei, dezvăluind într-o emisiune că şi ea are gena BRCA1, care o supune unui risc mai ridicat de cancer de sân şi ovarian, scrie contactmusic.com.

‘Sunt de acord cu ea sută la sută. Eu chiar am gena cancerului. Mama mea ne-a făcut pe toţi să mergem să ne testăm după ce a descoperit că o are (…)’, a povestit Kelly Osbourne, a cărei mamă, Sharon, s-a luptat cu cancerul de colon şi a făcut o dublă mastectomie în 2012.

‘Într-o zi ştiu că va trebui să o fac şi eu, pentru că dacă am copii vreau să fiu acolo ca să-I cresc şi să îi susţin… Am fost copilul unei supravieţuitoare a cancerului (…) Salut gestul Angelinei pentru că aduce atenţie asupra acestuia lucru şi acum oamenii for merge să se testeze’, a mai spus Kelly Osbourne.